Universitatea McGill scade in sondaje

mcgillUniversitatea McGill s-a indepartat anul acesta de concurentul cel mai serios de pe taram canadian, Universitatea din Toronto, in clasamentul mondial al universitatilor publicat miercuri de Times Higher Education (World University Rankings Times Higher Education).

Ceea ce este interesant, este faptul ca aproape toate celelalte universitati candiene din Top 200 au coborat in clasamente, mai putin U of T care a reusit sa-si pastreze pozitia 20 detinuta anul trecut.

McGill a coborat d epe locul 35 pe care il detinea anul trecut, pana pe locul 39. Cea mai buna clasare a universitatii montrealeze a fost cea din 2011, cand s-a clasat pe un onorabil loc 28 in lume.Université de Montréal si-a pierdut deasemenea din stralucire, coborand de pe pozitia 106 detinuta anul trecut pana pe pozitia 113. Clasarea de anul acesta a universitatii francofone din Montreal este cu mult sub cea din 2011 cand a ocupat locul 104 si cu atat mai accentuata daca facem comparatia cu clasarea din 2012, cand universitatea a detinut cea mai buna pozitie, locul 84.

Analiza completa o puteti gasi la adresa:
http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment