Update: Reduceri de impozit anuntate de primul ministru Stephen Harper

taxesIn afara de facilitatea fiscala pe care o anuntam ieri, cea care permite transferul de venituri de la un membru al familiei cu venituri mai mari catre un alt membru al familiei cu venituri mai modeste si care se adreseaza familiilor cu copii sub 18 ani, alte masuri fiscale au fost anuntate in sedinta de guvern de ieri. In total, masurile financiare insumeaza o inlesnire de 26,8 miliarde de dolari pe care Ottawa o face familiilor.

Oricum, majoritatea acestor masuri se adreseaza familiilor cu copii sub 18 ani, deci sfatul lui Ted Rechtshaffen, presedinte al TriDelta Financial din Toronto este simplu: “Casatoriti-va!”.

O alta masura finainciara este cresterea alocatiei de 100$ pe luna oferita de guvernul federal pentru fiecare copil sub varsta de 6 ani, la 160$ pe luna. Deasemenea, deducerea din venituri pentru cei cu copii de pana la 7 ani, trece de la 7 000$ la 8 000$, de la 4 000$ la  5 000$ pentru cei cu copii pana la 16 ani si de la 10 000$ la 11 000$ pentru cei copii cu dizabilitati.

Children’s Fitness Tax Credit se majoreaza la 1 000$ (se dubleaza), ba chiar mai mult devine rambursabila, asta insemnand ca si cei care nu platesc impozit pe venit pot beneficia de aceasta inlesnire.

 

 

 

Distribuie:

Related posts

Leave a Comment