Veniti in tribune si sustineti echipa României la Cupa Natiunilor la fotbal!

coupe_nationsRomanii din Montreal au reusit, urmare a demersurilor facute de ZigZag Român-Canadian si sprijinite de Andy Transport, sa inscrie echipa Romaniei la prima editie a Cupei Natiunilor la fotbal. Meciurile se desfasoara duminica 11 ianuarie, incepand cu orele 10:00, la Complexul sportiv Marie-Victorin (7000 Maurice-Duplessis, H1G 0A1).
In prima faza, Romania va juca, in Grupa A, cu Italia si Benin, celelalte echipe participante la turneu fiind Albania, Franta, Canada (Grupa B) si Algeria, Maroc, Camerun (Grupa C).
Astepandu-ne la o puternica intrecere si intre galeriile echipelor participante, veniti in tribune pentru a demonstra inca o data, pe taram nord-american, mandria cu care românii isi incurajeaza echipa favorita.
Marea finala, la care speram sa participe si echipa României, va incepe la orele14:30. La festivitatile de premiere a castigatorilor si-au anuntat prezenta primarul Montrealului, Denis Coderre, primarul arondismentului Montreal-Nord, Gilles Deguire, precum si alte oficialitati de la nivel provincial si municipal.
Biletele de intrare se pot cumpara la fata locului, pretul fiind de 7 $/adult, 5 $ pentru copiii cu varsta intre 5 si 12 ani, accesul copiilor sub 5 ani fiind gratuit! Parcarea complexului sportiv este gratuita in ziua meciurilor.
Fondurile stranse cu prilejul organizarii acestei competitii sunt destinate unui scop umanitar: ajutorarea tinerilor defavorizati din regiunea Montreal-Nord.
Distribuie:

Related posts

One Thought to “Veniti in tribune si sustineti echipa României la Cupa Natiunilor la fotbal!”

  1. Suciu Camataru

    Si care vor fi jucatorii din echipa Romaniei? Cumva “vedetele” de la “Transilvania”? Daca spuneti care va fi echipa de arbitri va spun cate meciuri o sa castige Transilvania.

Leave a Comment